top of page

Texmoda Fashion Group -osuuskunta

Kumpulantie 3

Vallila Factory
00520 Helsinki

Puhelin: 09-7771 200
etunimi.sukunimi@texmoda.fi

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja
Beni Kauhanen
p. 09-7771 200

Tuotantopäällikkö
Nina Juslin
p. 09-7771 200

Modan yritysvastuu

MODA-ketju toimii vastuullisesti

MODA-kauppiaat ovat suomalaisia yksityisyrittäjiä, jotka maksavat veronsa ja muut velvoitteensa Suomeen. Kaupan ala on yksi Suomen merkittävimmistä työllistäjistä ja Moda-ketjussakin työskentelee yli 200 alan ammattilaista.

Moda-ketju sitoutuu vähentämään muovikassien käytön puoleen nykyisestä

 

Moda-ketju haluaa olla mukana kestävässä kehityksessä yhdessä asiakkaidensa kanssa. Olemme sitoutuneet Kaupan liiton ja Ympäristöministeriön väliseen Green Deal -sopimukseen, jonka tavoitteena on muovikassien käytön merkittävä vähentäminen.  Tekemämme sitoumuksen mukaisesti perimme muovikasseistamme maksun 1.1.2020 alkaen.Oman kauppakassin käyttäminen tai muovikassin uusiokäyttö on helppo tapa vähentää muovijätettä. Moda-ketjun käyttämät muovikassit kestävät käytössä hyvin ja toivomme, että niille löytyy uusiokäyttöä pitkään.

Näyttökuva 2019-12-19 kello 13.06.46.p

Vastuullista kotimaista suunnittelua ihanalle suomalaiselle naiselle! 

Moda-ketjun oman malliston s.t.i.:n tuottamisesta vastaa Texmoda Fashion Group. Texmodalla on käytössä oma eettinen ohjeistus kaikille sen käyttämille tavarantoimittajille ympäri maailmaa. Eettinen ohjeistus perustuu YK:n alaisen työjärjestön ILO:n määritelmiin vastuullisesta tuotannosta. Valtaosa Texmodan tavarantoimittajista on vakiintuneita yhteistyökumppaneitamme, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä useita vuosia. Tuotepäällikkömme vierailevat säännöllisesti käyttämillämme tuotantolaitoksilla ympäri maailmaan ja myös havainnoivat itse työolosuhteita. 

Texmoda Fashion Group on kansainvälisen vastuullisuusjärjestön amforin jäsen. Kaikki amforin jäsenet ovat sitoutuneet toimintansa kehittämiseen entistä vastuullisemmaksi. Ohjelmassa edetään portaittain ja tällä hetkellä yli neljännes Texmodan tuottajista riskimaissa on läpikäynyt tiukan amfori-tarkastuksen. Lisätietoa amforista löydät täältä.

Moda-ketjussa myynnissä olevien muiden merkkien tuotteiden valmistuksesta vastaavat niiden omat organisaatiot. Moda-ketju vastaa kuluttajansuojalain mukaisesti kaikista myymistään tuotteista.

 

Tervetuloa vastuullisille ostoksille palvelevaan Moda-myymälään!

MODA-ketjussa kunnioitetaan asiakkaiden yksityisyyttä!

Euroopan Unionin uusi tietosuoja-asetus (GDPR) parantaa kuluttajan oikeuksia omien henkilötietojen hallintaan. MODA kanta-asiakkaana voit koska tahansa pyytää yhteenvedon, mitä tietoja Sinusta on järjestelmäämme tallennettu. Voit myös pyytää korjaamaan Sinusta tallennettuja tietoja tai vaatia kokonaan poistamaan omia tietojasi. Käsittelemme asiakkaiden tietoja huolellisesti ja käytössämme oleva kanta-asiakasjärjestelmä on päivitetty uuden tietosuoja-asetuksen mukaiseksi toukokuussa 2018. Tutustu Modan laajaan tietoturvaselosteeseen tästä.

bottom of page