HANKI MODA-KORTTI!

Liity kanta-asiakkaaksi lähimmässä Moda-myymälässäsi. Saat kaikki edut käyttöösi heti! Voit täyttää hakemuksen myymälässä tai tulostaa sen täytettäväksi alla olevasta linkistä. 

Moda kanta-asiakasjärjestelmä on uudistunut eduksesi! Saat nyt ostohyvitykset käyttöösi
entistä nopeammin, eivätkä saadut hyvitykset vanhene. Ja mikä parasta: palkitsemme sinut nyt
ostohyvityksillä jo satasen ostosta alkaen! Tutut kanta-asiakasedut säilyvät entisellään: mitä enemmän
keskität vaateostoksia Moda-myymälöihin, sitä enemmän ansaitset ostohyvitystä. Edun arvo voi nousta satoihin euroihin ja jopa 15%:iin!
 
Moda kanta-asiakkaana saat monenlaisia etuja, tarjouksia sekä inspiroivia tyyli- ja pukeutumisvinkkejä ja säästät selvää rahaa. Voit käyttää ansaitsemiasi ostohyvityksiä 3 kuukauden kuluttua tai kerryttää pidemmällä aikajaksolla isomman hyvityspotin! Ansaitsemasi ostohyvitykset eivät nyt vanhene lainkaan. Saat hyvityksiä kaikista ostoistasi ja kaikista Moda-myymälöistä ympäri Suomen.

NÄIN HYÖDYT!

Palkitsemme kaikki ostoksesi ostohyvityksellä, jonka voit käyttää hankintoihisi missä tahansa Moda-ketjun myymälässä ympäri Suomea. 

KUNNIOITAMME YKSITYISYYTTÄSI!

Emme lähetä sinulle mainosviestejä, ellet niitä itse halua, emmekä myy rekistereitä ulkopuolisille. Kunnoitamme muutoinkin yksityisyyttäsi ja säilytämme kaikki asiakastiedot huolellisesti.

Moda-ketjussa kunnioitetaan asiakkaan yksityisyyttä!

Euroopan Unionin uusi tietosuoja-asetus (GDPR) parantaa kuluttajan oikeuksia omien henkilötietojen hallintaan. MODA kanta-asiakkaana voit koska tahansa pyytää yhteenvedon, mitä tietoja Sinusta on järjestelmäämme tallennettu. Voit myös pyytää korjaamaan Sinusta tallennettuja tietoja tai vaatia kokonaan poistamaan omia tietojasi. Käsittelemme asiakkaiden tietoja huolellisesti ja käytössämme oleva kanta-asiakasjärjestelmä on päivitetty uuden tietosuoja-asetuksen mukaiseksi toukokuussa 2018.

Ohjeet omien tietojen tarkistamiseen sekä muuta hyödyllistä tietoa kanta-asiakkaidemme tietosuojasta löydät laajasta tietoturvaselosteestamme. Suppeammat perustiedot löytyvät täältä.

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Kumpulantie 3

Vallila Factory

00520 HELSINKI

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2020 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions