top of page
På svenska
Moda är den största butikskedjan i Finland som specialiserat sig på beklädnad. Det finns 37 Moda-märkesbutiker till kundernas tjänst runt om i Finland. Butikernas öppettider och kontaktuppgifterna till din närmaste butik hittar du i butiksinfo.

Moda-kedjan ägs av privata köpmän i Finland, som tillsammans med sin professionella personal ger dig sakkunnig service och hjälper dig att göra rätt val till både vardag och fest. I Moda-butikerna hittar du Finlands största varumärkesutbud, och i våra butiker satsar vi genuint på personlig kundservice. Vi följer upp kvaliteten på servicen i våra butiker, och vi är tacksamma om du ger oss respons på vår service. Du kan skicka e-post direkt till Moda-köpmännen eller till Moda-kedjan. Du hittar köpmännens e-postadresser i butiksuppgifter; till Moda-kedjan kan du skicka e-post här. Texmoda Fashion Group ansvarar för Moda-kedjans verksamhet och S.T.I-varumärket och produktionen.

Texmoda Fashion Group är en av Finlands största aktörer i beklädnadsbranschen, och de företag som hör till kedjan hade en sammanlagd försäljning på långt över 80 miljoner euro år 2015. Till Texmoda-kedjan hör också ungdomsmodekedjan Jim & Jill.

Stamkund

Stamkund hos Moda – för modets skull
Som stamkund hos Moda får du många slags förmåner, erbjudanden samt inspirerande stil- och klädtips, och dessutom sparar du rena pengar. Som stamkund får du bonus på upp till 15 % för varje inköp. Dessutom får du fina stamkundserbjudanden, där rabatten är minst 20 %.

Som stamkund hos Moda kan du delta i stamkundskvällar, där du får information om nya trender, ekipering och stilar. På stamkundskvällarna ger vi dig också fantastiska stamkundserbjudanden. Våra stamkundskvällar förenar mode med nöje – det lönar sig alltså att ansluta sig till föregångarna!

bottom of page