top of page
Search
  • Moda webmaster

Laadukkaita takkeja etuhintaan Moda-kortilla!

Nyt on paras mahdollinen aika valmistautua viilenevään syksyyn! Moda-myymälöihin saapuu nyt viikottain uusia upeita takkeja, joista on iloa sinulle pitkään. Olemme valinneet valikoimiimme parhaat tuotteet eri valmistajilta ja mikä parasta, tarjoamme sinulle paljon erilaisia vaihtoehtoja etuhintaan Moda-kortilla!Didriksons Ella (kuva ylhäällä) on topattu, veden- ja tuulenpitävä parka, jossa on teipatut saumat. Sillä on urheilullinen ilme ja se pitää sinut kuivana ja lämpimänä jokapäiväisillä seikkailuillasi. Parkassa on mattapinta ja irtonainen kaistale sivusauman päällä. Heijastava logopainatus rinnan kohdalla ja olkapäässä takana. Eriste on valmistettu kierrätyskuiduista ja vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Se on värjäystekniikka, joka säästää jopa 80 % vettä verrattuna perinteisesti värjättyyn polyesteri/polyamidikankaaseen. PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely. Saat Ella takin omaksesi Moda-kortilla etuhintaan 199 euroa (normaalihinta 250 euroa).


Didriksons Fay on A-linjainen topattu parka. Se on säänkestävä teipatuilla olkasaumoilla, mikä tekee tästä takin osasta vedenpitävän, kun taas takin muut osat ovat vettä hylkiviä. Tämä tyylikäs parka sopii käytettäväksi kaupungissa tai viikonloppuretkillä meren rannalla. Se on valmistettu pehmeästä ja mattapintaisesta polyesteritvillistä sekä kierrätetystä nailonkankaasta, jolla on matta ilme. Topattu kaulus ja painonapeilla varustettu koristeellinen hupun suu sekä raskas heijastava kiristysnyöri. Vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Se on värjäystekniikka, joka säästää jopa 80 % vettä verrattuna perinteisesti värjättyyn polyesteri/polyamidikankaaseen. PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely. Saat Fay takin Moda kortilla etuhintaan 255 euroa (normaalihinta 320 euroa).


Huomaa, että Moda-myymälöiden valikoimat vaihtelevat myymälöittäin - varmista tuotteen saatavuus omasta Moda-myymälästäsi.

2,515 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page