top of page
Search
  • Moda webmaster

Kokosimme yhteen syksyn viisi ihaninta takkia – mikä on sinun valintasi?

Tänä syksynä Modan takkivalikoimassa on runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja mikä parasta, saat monista takeista tuntuvan hintaedun Moda-kortilla. Kokosimme yhteen syksyn viisi ihaninta takkia, jotka ovat nyt saapumassa myymälöihin. Mikä on sinun valintasi?

Ylellisen pehmeä villakangastakki


Kotimaisen Finn Flaren osaaminen takkien valmistuttamisessa ulottuu aina 1960-luvulle asti. Vaikka tuotanto tapahtuu nykyisin lähialueilla muissa maissa, ovat huolellisesti valitut materiaalit, tarkasti ommellut viimeistelyt ja suomalaiselle naiselle räätälöity mitoitus Finn Flaren osaamisen kulmakivet. Tämä mukavasti istuva takki suojaa sinua kylmiltä viimoilta ja ihanan pehmeä huppu on mukava vetää pään päälle lisälämmikkeeksi.

yllä: Flare Collection takki (132 355K) 249,95 e – Moda-kortilla vain 199 e!Keveän lämmin untuvatakki


Ruututikattu Essi kevytuntuvatakki on kevyt, mutta suloisen lämmin hupullinen kevytuntuvatakki, jonka vetoketjun alla on leveä suojaava tuulilista. Takin valmistajalla – kotimaisella Joutsenella – on vuosikymmenten kokemus untuvatuotteiden valmistuksesta ja tämän takin valmistuksessa on käytetty vain vastuullisesti tuotettua untuvaa. Untuva on todellinen luonnon ihme, joka sitoo eniten lämpöä suhteessa painoonsa ja jakaa lämmön tasaisesti ympäri kehoa.

yllä: Joutsen Essi untuvatakki (132 705I) 469 e – Moda-kortilla vain 375 e!Monikäyttöinen joka sään takki Ivalo tuotemerkiltä IVALO on syntynyt kaipuusta luontoon ja sen rauhoittavan ja eheyttävän voiman äärelle. Mikä parantava vaikutus onkaan retkellä luonnonpuistoon suurien puiden juurelle, hetkellä järven rannassa tai joskus vain kävelyllä lähimetsässä! IVALOn Pyry takki on monikäyttöinen vaate, joka saa sinut viihtymään ulkona, mutta sopii hyvin myös kaupunkimaiseen ympäristöön. IVALO on suomalainen vaatemerkki. Tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan tunnetuilla pienillä tuotantolaitoksilla ulkomailla.

yllä: Ivalo Pyry takki (132 854O) 249,95 e – Moda-kortilla vain 199 e!Moderni Dixi coatin kevyttoppatakki


Ihanan värinen kevyttoppatakki sopii niin ulkoiluun kuin kaupunkikäyttöön. Dixiellä on monikymmenvuotinen kokemus takkien suunnittelusta ja tuotemerkki on tunnettu korkean laadun lisäksi takkien erinomaisesta istuvuudesta juuri suomalaiselle kuluttajalle.

yllä: Dixi Coat takki (132 440M) 279,95 – Moda-kortilla vain 219 e!
Kansainvälistä huippulaatua saksalaiselta Gil Bret takkitalolta


Gil Bretin ylellinen villakangastakki tuo kansainvälisen tuulahduksen suosikkitakkiemme valikoimaan. Gil Bretin takissa yhdistyy klassinen korkealaatuinen viimeistely modernin näyttävään napitukseen, jonka avulla takin saa kiinni aivan kaulusta myöten. Tämä villakangastakki on valittu Modan valikoimiin merkin laajasta mallistosta silmällä pitäen juuri meidän asiakaskuntaamme.

yllä: Gil Bret takki (132 500I) 299,95 e – Moda-kortilla vain 239 e!
Mikä on sinun suosikkitakkisi?


Modan takkivalikoima on nyt parhaimmillaan! Huomaa, että tässä jutussa esitellyt takit saapuvat myymälöihin eri aikaan syksyllä, joten varmista omasta myymälästäsi, jos haluat tutustua tarkemmin johonkin näistä ihanista takeista. Paikallinen Moda-kauppias valitsee oman takkivalikoimansa juuri omia asiakkaitaan ajatellen – tervetuloa palveltavaksi omaan Moda-myymälääsi!

2,951 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page