Search
  • Moda webmaster

Aloha Summer!


Kesä on nyt täällä ja piristyksen kesäilmeeseen löydät lähimmästä Moda-myymälästä. Ihania kesäisiä toppeja ja paljon muita erilaisia kesään sopivia tuotteita monissa eri hintaluokissa. Moda-myymälöistä löydät paikkakunnan laajimman valikoiman kansainvälisiä tunnettuja merkkituotteita sekä Suomessa vastuullisesti suunnitellun ihanalle suomalaiselle naiselle kohdennetun STI-malliston. Moda-myymälät ovat suomalaisten yksityisten vaatekauppiaiden omistamia erikoiskauppoja, joissa asiakkaita kuunteleva palvelu on kunnia-asia. Tervetuloa kesäostoksille lähimpään Moda-myymälään!


750 views0 comments

Recent Posts

See All

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Kumpulantie 3

Vallila Factory

00520 HELSINKI

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2020 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions