top of page
Search
  • Moda webmaster

Moda kanta-asiakkuus uudistui eduksesi!


Moda kanta-asiakasjärjestelmä on uudistunut eduksesi! Saat nyt ostohyvitykset käyttöösi

entistä nopeammin, eivätkä saadut hyvitykset vanhene. Ja mikä parasta: palkitsemme sinut nyt

ostohyvityksillä jo satasen ostosta alkaen! Tutut kanta-asiakasedut säilyvät entisellään: mitä enemmän keskität vaateostoksia Moda-myymälöihin, sitä enemmän ansaitset ostohyvitystä. Edun arvo voi nousta satoihin euroihin ja jopa 15%:iin!

Moda kanta-asiakkaana saat monenlaisia etuja, tarjouksia sekä inspiroivia tyyli- ja pukeutumisvinkkejä ja säästät selvää rahaa. Voit käyttää ansaitsemiasi ostohyvityksiä 3 kuukauden kuluttua tai kerryttää pidemmällä aikajaksolla isomman hyvityspotin! Ansaitsemasi ostohyvitykset eivät nyt vanhene lainkaan. Saat hyvityksiä kaikista ostoistasi ja kaikista Moda-myymälöistä ympäri Suomen.


2,546 views0 comments
bottom of page