top of page
Search
  • Moda webmaster

ZO-ON – Get out there, whatever the weather!


Islantilaisen ZO-ON:in vaatteet kulkevat mukana joka päivä, aina kaupunkien kaduilta upeaan luontoon. Ne ovat kaikille urbaaneille seikkailunetsijöille, jotka säästä piittaamatta ottavat kaiken irti ulkoilusta, luonnossa liikkumisesta ja uusien kokemuksien etsimisestä.

Kaikki asut on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten käyttöä varten – toimivuus on Zo-ON:in tyyli! Jokaisella tikillä, saumalla ja yksityiskohdalla on merkitys. Kaikki ominaisuudet vedenpitävyydestä alkaen on suunniteltu toimivuus ja käytännöllisyys edellä.

Väripaletti on tasapainoinen ja se saa inspiraationsa Islannin upeasta luonnosta.

ZO-ON:in juuret ovat Islannissa. Islantilaisuus merkitsee ZO-ON suunnittelutiimille luonnon läheisyyttä: jylhät vuoret, raikas Pohjois- Atlantin vesi ja kaukaisuuteen ulottuvat loputtoman vihreät maisemat. Näistä elementeistä ZO-ON-mallisto on saanut inspiraationa ja siellä on brändin henkinen koti.

Pysythän valppaana, julkaisemme pian Moda Facebook-sivulla kilpailun, jossa arvomme yhden upean ZO-ON talvitakin!

ZO-On takit Moda-myymälöistä. Varmista tuotteiden saatavuus lähimmästä myymälästäsi.


726 views0 comments
bottom of page