top of page
Search
  • Moda webmaster

Moda-ketjun takkivalikoima on nyt parhaimmilaan!


Aamujen viilentyessä ja nyt myös sateiden väistyessä on aika kääntää ajatukset pian alkavaan talveen. Tämän kauden Moda takkivalikoimissa on kiinnitetty erityistä huomiota malliston monipuolisuuteen. Laadukkaiden ja ylellisten villaisten takkien lisäksi valikoimista löytyy runsaasti vaihtoehtoja ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Kaikki STI tuotemerkin takit ovat myynnissä vain Moda-ketjun myymälöissä ja malliston tuotteet on suunniteltu Suomessa juuri Moda-ketjun asiakasta ajatellen. STI tuotteiden laatuun, mitoitukseen ja istuvuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, minkä huomaat ylellisyyden tunteena pukeutuessasi STI takkiin. Tervetuloa lähimpään Moda-myymälään valitsemaan oma syksyn suosikkitakkisi!

Kuvan STI takki 229,95 - selaa lisää takkeja tästä.


2,422 views0 comments
bottom of page