Search
  • Moda webmaster

Juri Silvennoinen on uuden Union of Finland -malliston Brand Ambassador!


Suomen Huippumalli haussa 2017 tuomarina tutuksi tullut tyylitaituri Juri Silvennoinen on kutsuttu uuden Union of Finland miesten malliston keulakuvaksi. Union of Finland mallisto on yhdistelmä rentoa pukeutumista, harkittuja yksityiskohtia ja mukavan tuntuista laatua. Mallisto on Suomessa suunniteltu juuri kotimaista kuluttajaa ajatellen ja ensi erä tuotteita on valituissa Moda-myymälöissä (Imatra, Tampere, Rovaniemi, Sotkamo, Kuhmo, Suomussalmi) nyt!

Juri Silvennoinen


1,033 views0 comments

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Kumpulantie 3

Vallila Factory

00520 HELSINKI

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2020 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions