Search
  • Moda webmaster

Moda ketjussa on Suomen laajin takkivalikoima!


Syksy tuo mukanaan ihanat ja lämpimät takit. Syksyn takeissa on punaisen lisäksi myös herkkää pastellia, sekä luonnonläheisiä sävyjä. Myös sporttisuus näkyy syksyn takkimuodissa. Takkien mitoitus ja istuvuus on viimeistelty huolellisesti ja kangasvalinnat ovat Suomen syksyyn harkittuja. Takkivalikoimat Moda-myymälöissä ovat parhaillaan juuri nyt - tervetuloa tutustumaan lähimpään Moda-myymälääsi!

Kuvassa naisen ylellisen ihana villakangastakki (632145I) on myynnissä vain Moda-ketjun myymälöissä. Tuote on syyskuun ajan tarjouksessa kanta-asiakkaillemme hintaan 189,95 (norm. 239,95). Varmista tuotteen saatavuus lähimmästä Moda-myymälästäsi.


1,388 views0 comments

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Kumpulantie 3

Vallila Factory

00520 HELSINKI

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2020 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions