top of page
Search
  • Moda webmaster

Duudsoneiden Jukka Hildén suunnitteli printit uuteen Lakeus mallistoon!


Lakeus-mallisto on ylittänyt myyntiodotukset ja tuotteet on otettu innostuneesti vastaan ympäri Suomen! Ja nyt jatkuu Lakeuden menestystarina uudella mallistolla, jossa näkyy Duudsoneiden kädenjälki entistä selvemmin. Lakeus tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin ja laadukkaisiin materiaaleihin, jotka kestävät hyvännäköisinä pitkään. Lakeus-mallisto on myynnissä vain seuraavilla Moda-paikkakunnilla: Helsinki Kamppi, Iso Omena, Seinäjoki, Tampere, Sotkamo, Kajaani, Suomussalmi, Kuhmo, Kokkola, Kouvola, Lappeenranta, Kuopio, Hyvinkää, Raahe, Rovaniemi, Kankaanpää, Vaasa, Imatra, Varkaus, Vilppula, Keuruu ja Jämsä. Katso myymälöiden yhteystiedot täältä.


486 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page