Uusi ihastuttava syksy saapuu myymälöihin!

27.8.2019

Syksyn uudet mallistot saapuvat nyt Moda-myymälöihin!

Ihanat pehmoiset neuleet saavat nyt uudet harmoniset luonnonsävyt beigestä toffeeseen. Vaalea roosa yhdistetään utuiseen vaaleanharmaaseen ja marjaisaan punaiseen. Myös poltettu oranssi, tiili sekä eri vihreän sävyt tuntuvat ajankohtaisilta. Puseroissa nähdään ajankohtaisia talvikukkia ja uudenlaisia ketjukuoseja, mekoissa näyttävät ruudut tekevät paluun.

Moda myymälöistä löydät paikkakunnan laajimman valikoiman kansainvälisiä tunnettuja tuotemerkkejä sekä vain Moda-ketjussa myynnissä olevan ainutlaatuisen STI-malliston. Tervetuloa lähimpään Moda-myymälään tutustumaan syksyn uutuuksiin!

 

 

STI-malliston ruutumekko CLEENA 129,95€ tulossa myymälöihin syyskuussa! (Varmista saataavuus omasta Moda-myymälästäsi)

 

Please reload

Viimeisimmät jutut

20.6.2019

Please reload

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Työpajankatu 10 A

00580 Helsinki

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2016 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions