Aloha Summer!

20.6.2019

Kesä on nyt täällä ja piristyksen kesäilmeeseen löydät lähimmästä Moda-myymälästä. Ihania kesäisiä toppeja ja paljon muita erilaisia kesään sopivia tuotteita monissa eri hintaluokissa. Moda-myymälöistä löydät paikkakunnan laajimman valikoiman kansainvälisiä tunnettuja merkkituotteita sekä Suomessa vastuullisesti suunnitellun ihanalle suomalaiselle naiselle kohdennetun STI-malliston. Moda-myymälät ovat suomalaisten yksityisten vaatekauppiaiden omistamia erikoiskauppoja, joissa asiakkaita kuunteleva palvelu on kunnia-asia. Tervetuloa kesäostoksille lähimpään Moda-myymälään!

 

 

 

Please reload

Viimeisimmät jutut

20.6.2019

Please reload

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Työpajankatu 10 A

00580 Helsinki

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2016 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions