Moda kanta-asiakkuus uudistui eduksesi!

2.1.2019

Moda kanta-asiakasjärjestelmä on uudistunut eduksesi! Saat nyt ostohyvitykset käyttöösi

entistä nopeammin, eivätkä saadut hyvitykset vanhene. Ja mikä parasta: palkitsemme sinut nyt

ostohyvityksillä jo satasen ostosta alkaen! Tutut kanta-asiakasedut säilyvät entisellään: mitä enemmän keskität vaateostoksia Moda-myymälöihin, sitä enemmän ansaitset ostohyvitystä. Edun arvo voi nousta satoihin euroihin ja jopa 15%:iin!

 

Moda kanta-asiakkaana saat monenlaisia etuja, tarjouksia sekä inspiroivia tyyli- ja pukeutumisvinkkejä ja säästät selvää rahaa. Voit käyttää ansaitsemiasi ostohyvityksiä 3 kuukauden kuluttua tai kerryttää pidemmällä aikajaksolla isomman hyvityspotin! Ansaitsemasi ostohyvitykset eivät nyt vanhene lainkaan. Saat hyvityksiä kaikista ostoistasi ja kaikista Moda-myymälöistä ympäri Suomen.

 

Lue lisää rahanarvoisista eduistasi!

 

 

 

Please reload

Viimeisimmät jutut

20.6.2019

Please reload

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Työpajankatu 10 A

00580 Helsinki

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2016 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions