Syksyn ihania uutuustuotteita saapuu nyt Moda-myymälöihin päivittäin!

2.8.2017

Alkamassa on upea muodin syksy kaikissa Moda-myymälöissä! Uusia tuotteita saapuu meille nyt päivittäin monilta eri tuotemerkeiltä. Esittelemme syksyn aikana meillä ennen näkemättömät tuotemerkit mbyM ja Union of Finland. mbyM on kokonaisvaltainen kaupunkilaisen naisen mallisto, jossa yhdistyy huoliteltu design, viimeistellyt yksityiskohdat ja helppo käytettävyys. Union of Finland on vain Moda-ketjuun myyntiin tuleva rento ja hyvälaatuinen miesten mallisto. Edessä on jännittävä muodin syksy! Tervetuloa tutustumaan syksyn uusiin tuuliin lähimpään Moda-myymälään!

 

 

 

Please reload

Viimeisimmät jutut

20.6.2019

Please reload

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Työpajankatu 10 A

00580 Helsinki

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2016 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions