Kevään upeimpiin juhliin!

4.5.2017

Kevät on vihdoin täällä ja edessä ovat kevään ja kesän upeat juhlat! Moda-ketjun myymälät ovat tunnettuja laajasta juhlatuotteiden valikoimasta ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta. Valikoimistamme löytyy monen hintaisia ja monille erilaisille vartalotyypeille sopivia juhlavia vaihtoehtoja. Ystävälliset myyjämme auttavat Sinua valinnoissasi. STI tuotemerkin juhlatuotteet on suunniteltu Suomessa juuri suomalaista kuluttajaa ajatellen. STI tuotemerkki on myynnissä vain Moda-ketjun myymälöissä. Tervetuloa lähimpään Moda-myymälääsi! Huomaa, että tuotevalikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

 

Kliikkamalla alla olevaa kuvaa pääset selaamaan esimerkkejä kevään juhlatuotteista!

 

 

 

Please reload

Viimeisimmät jutut

20.6.2019

Please reload

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Työpajankatu 10 A

00580 Helsinki

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2016 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions