Nanna Karalahti esittelee uuden Stocker Sport malliston!

13.1.2017

Uusi Stocker Sport on Suomessa suunniteltu laadukas sporttiseen menoon soveltuva mallisto, joka on nyt myynnissä valikoiduissa Moda-ketjun myymälöissä (katso myyntipisteet sivun alalaidasta). Suomalaista kuluttajaa varten suunnitellut tuotteet toimivat yhtä hyvin kovassa salitreenissä, rauhallisessa venyttelyssä tai leppoisassa kotoilussa. Tuotteiden tekniset materiaalit säilyttävät joustavuutensa pitkään ja pysyvät raikkaina pesusta toiseen. Kokoa itsellesi uusi sporttilook Stocker Sport mallistosta!

 

Tutustu tuotteisiin klikkamalla kuvaa alla!

 

 Stocker Sport mallisto on myynissä seuraavissa Moda-myymälöissä:

Moda Villa, Forssa - - -  Moda Pajakka, Sotkamo ja Kuhmo - - - Moda Aukia Kokkola, Tampere, Seinäjoki, Vaasa - - - Moda Kouvolan Pukimo - - - Moda Galleria Lappeenranta - - - Moda Mäkipää Valkeakoski - - - Moda Rovaniemi - - - Muoti Moda Imatra

 

 

Please reload

Viimeisimmät jutut

20.6.2019

Please reload

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Työpajankatu 10 A

00580 Helsinki

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2016 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions