Liity Moda kanta-asiakkaaksi!

24.8.2016

Liity heti Moda kanta-asiakkaaksi lähimmässä myymälässäsi ja hyödynnä heti kaikki upeat kanta-asiakasedut! Hemmottelemme kanta-asiakkaitamme kuukausittaisilla tarjoustuotteilla, joiden hintaetu on aina vähintään -20%. Lisäksi ansaitset kaikista ostoistasi hyvitystä, jonka voit hyödyntää seuraavan puolivuotiskauden vaatehankinnoissa. Ostohyvitysetusi voi olla jopa 10%. Lue lisää kanta-asiakkuudestamme ja liity mukaan muodin sisäpiiriin! 

 

 

 

Please reload

Viimeisimmät jutut

20.6.2019

Please reload

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Työpajankatu 10 A

00580 Helsinki

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2016 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions