Syksyn uudet mallistot Moda-myymälöissä!

19.8.2016

Samalla, kun nautimme kesän viimeisistä päivistä, on aika suunnata katse pian alkavaan syksyyn. Syksyn uudet mallistot ovat nyt saapuneet Moda-myymälöihin ja valikomat ovat parhaimmillaan juuri nyt! Kaikissa Moda-myymälöissä on laaja valikoima laadukkaita kansainvälisiä tuotemerkkejä sekä ainutlaatuinen – vain Modassa myynnissä oleva – s.t.i. mallisto. Tervetuloa piristämään syksyn aloitusta uudella vaatehankinnalla lähimpään Moda-myymälääsi!

 

 

Please reload

Viimeisimmät jutut

20.6.2019

Please reload

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Työpajankatu 10 A

00580 Helsinki

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2016 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions