Duudsoneiden Jukka Hildén suunnitteli printit uuteen Lakeus mallistoon!

19.8.2016

Lakeus-mallisto on ylittänyt myyntiodotukset ja tuotteet on otettu innostuneesti vastaan ympäri Suomen! Ja nyt jatkuu Lakeuden menestystarina uudella mallistolla, jossa näkyy Duudsoneiden kädenjälki entistä selvemmin. Lakeus tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin ja laadukkaisiin materiaaleihin, jotka kestävät hyvännäköisinä pitkään. Lakeus-mallisto on myynnissä vain seuraavilla Moda-paikkakunnilla: Helsinki Kamppi, Iso Omena, Seinäjoki, Tampere, Sotkamo, Kajaani, Suomussalmi, Kuhmo, Kokkola, Kouvola, Lappeenranta, Kuopio, Hyvinkää, Raahe, Rovaniemi, Kankaanpää, Vaasa, Imatra, Varkaus, Vilppula, Keuruu ja Jämsä. Katso myymälöiden yhteystiedot täältä.

 

 

 

Please reload

Viimeisimmät jutut

20.6.2019

Please reload

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Työpajankatu 10 A

00580 Helsinki

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2016 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions