Search
  • Moda webmaster

Kevät on saapunut Moda-myymälöihin!


Kevät on saapunut Moda-myymälöihin ja tarjoamme paikkakunnan laajimman valikoiman kansainvälisesti tunnettuja vastuullisia tuotemerkkejä sekä ainutlaatuisen - kotimaassa suunnitellun - STI malliston. Tänä keväänä esittelemme monia täysin uusia tuotemerkkejä tuttujen klassikkomerkkien rinnalle. Moda-ketjun myymälät toimivat itsenäisten suomalaisten vaatekauppiaiden omistuksessa. Paikallinen omistajuus varmistaa, että löydät omasta myymälästäsi juuri sinulle sopivan tuotevalikoiman asiantuntevalla palvelulla täydennettynä. Tervetuloa uusimaan kevät-lookisi lähimpään Moda-myymälään!


2,039 views0 comments

Recent Posts

See All

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Kumpulantie 3

Vallila Factory

00520 HELSINKI

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2020 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions