Search
  • Moda webmaster

Uusi ihastuttava syksy saapuu myymälöihin!


Syksyn uudet mallistot saapuvat nyt Moda-myymälöihin!

Ihanat pehmoiset neuleet saavat nyt uudet harmoniset luonnonsävyt beigestä toffeeseen. Vaalea roosa yhdistetään utuiseen vaaleanharmaaseen ja marjaisaan punaiseen. Myös poltettu oranssi, tiili sekä eri vihreän sävyt tuntuvat ajankohtaisilta. Puseroissa nähdään ajankohtaisia talvikukkia ja uudenlaisia ketjukuoseja, mekoissa näyttävät ruudut tekevät paluun.

Moda myymälöistä löydät paikkakunnan laajimman valikoiman kansainvälisiä tunnettuja tuotemerkkejä sekä vain Moda-ketjussa myynnissä olevan ainutlaatuisen STI-malliston. Tervetuloa lähimpään Moda-myymälään tutustumaan syksyn uutuuksiin!

STI-malliston ruutumekko CLEENA 129,95€ tulossa myymälöihin syyskuussa! (Varmista saataavuus omasta Moda-myymälästäsi)


1,070 views

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Kumpulantie 3

Vallila Factory

00520 HELSINKI

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2020 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions