top of page
Search
  • Moda webmaster

Kevään LA-KEUS mallistot myymälöissä!


LA-KEUS on rohkea yhdistelmä suomalaista suunnittelua ja Kalifornian aurinkoa.

LA-KEUS ammentaa inspiraationsa pohjoisen lakeuksilta ja Hollywoodin sykkeestä. Jokainen meistä haluaa olla elämässään – arjessa ja juhlassa – paras versio itsestään. Hyvä olo syntyy siitä, että viihtyy omissa nahoissaan ja eihän siitä koskaan haittaa ole, jos on verhoillut nahkansa aidosti omannäköisillä vaatteilla. Kokemus siitä, mikä tuntuu hyvältä ja sopii omaan tyyliin, syntyy elettyjen vuosien myötä. Vaatemerkkinä LA-KEUS haluaa tarjota valikoiman luottokamoja, joita kelpaa kantaa ryhti suorana kohti uusia seikkailuja.

LA-KEUS tarkoittaa tyylikästä, ajatonta ja sopivasti asenteellista vaatetta, joka on tarkoitettu luottovaatteeksi; jokainen meistä haluaa pukeutua niin, että itsevarmuus näkyy ja vaatteissa on ennenkaikkea hyvä olla. Kuljit sitten Härmässä tai Hollywoodissa, sinä pysyt samana ja kannat oman tyylisi asenteella.

Kevään mallisto löytyy seuraavilta Moda -paikkakunnilta: Forssa, Jämsä, Keuruu, Kankaanpää, Kokkola, Kuopio, Pori, Raahe, Rovaniemi, Tampere, Varkaus, Vilppula.


493 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page