Search
  • Moda webmaster

Maailmalla menestystä saavuttanut mbyM saapuu Suomeen!


Moda-ketju lanseeraa maailmanvalloituksen aloittaneen tanskalaisbrändin mbyM'n Suomen markkinoille syksyllä 2017. mbyM on ainutlaatuinen yhdistelmä voimakasta naisellisuutta yhdistettynä kaupalliseen skandinaavisuuteen. mbyM on kokonaisvaltainen kaupunkilaisen naisen mallisto, jossa yhdistyy huoliteltu design, viimeistellyt yksityiskohdat ja helppo käytettävyys. Löydät uuden taskalaismerkin näistä Moda-myymälöistä syksyllä: Moda Bronco, Moda Aukia, Moda Hyvinkää, Moda Kouvolan Pukimo, Muoti Moda Imatra, Moda Mäkipää, Moda Ratsula, Moda Villa.


2,288 views0 comments

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Kumpulantie 3

Vallila Factory

00520 HELSINKI

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2020 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions