top of page
Search
  • Moda webmaster

Kevään upeimpiin juhliin!


Kevät on vihdoin täällä ja edessä ovat kevään ja kesän upeat juhlat! Moda-ketjun myymälät ovat tunnettuja laajasta juhlatuotteiden valikoimasta ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta. Valikoimistamme löytyy monen hintaisia ja monille erilaisille vartalotyypeille sopivia juhlavia vaihtoehtoja. Ystävälliset myyjämme auttavat Sinua valinnoissasi. STI tuotemerkin juhlatuotteet on suunniteltu Suomessa juuri suomalaista kuluttajaa ajatellen. STI tuotemerkki on myynnissä vain Moda-ketjun myymälöissä. Tervetuloa lähimpään Moda-myymälääsi! Huomaa, että tuotevalikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Kliikkamalla alla olevaa kuvaa pääset selaamaan esimerkkejä kevään juhlatuotteista!


2,338 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page