top of page
Search
  • Moda webmaster

Paljon uusia tuotteita Moda-myymälöissä!


Moda-myymälöihin saapuu nyt uusia upeita tuotteita joka viikko! Takkivalikoimat ovat nyt parhaimmillaan ja alkavan talven juhliin sopivia tuotteita on tarjolla erityisen paljon. Ja mikä parasta jokaisessa myymälässä on tarjolla hyviä hintaetuja Moda-kanta-asiakkaille! Löydät kaikista Moda-myymälöistä paikkakunnan laajimman valikoiman kansainvälisiä tunnettuja tuotemerkkejä sekä ainutlaatuisen STI-malliston, joka on myynnissä vain Moda-ketjun myymälöissä. Olemme koonneet sivullemme parhaat palat nyt myynnissä olevista tuotteista. Tuotevalikoimat saattavat vaihdella myymälöittäin ja kannattaa aina etukäteen varmistaa jonkin tietyn tuotteen saatavuus omasta myymälästä.

Tutustu tuotteisiin tästä!

Kuvan kevytuntuvatakki Comma 189,99 e, Sofie neulostunika 59,95 (Moda-kortilla 39,95), Angelika housut 99,95 (Moda-kortilla 79,95) ja Penny Pipo 49,95 (Moda-kortilla 34,95)


1,943 views0 comments
bottom of page