top of page
Search
  • Moda webmaster

Arvaa, missä syksyn ihanat STI neuleet on kuvattu ja voita unelmiesi neule!


Iltojen viilentyessä ja päivien lyhentyessä on ihana pukeutua ylellisen lämpimään neuleeseen. Neule on monikäyttöinen klassikovaate, joka sopii yhtälailla työhön kuin vapaa-aikaan. STI malliston neuleet on suunniteltu juuri Moda-ketjun asiakasta ajatellen ja niiden mitoitukseen sekä istuvuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Nyt voit voittaa oman vapaavalintaisen STI neuleen arvaamalla, missä STI neulekampanjan kuvaus on toteutettu? Lähetä tietosi/arvauksesi sähköpostilla tästä tai osallistu kilpailuun Facebookissa. Arvomme kaikkien oikein vastanneiden kesken viisi (5 kpl) vapaavalintaista STI neuletta. Kilpailuarvonta suoritetaan 24.10. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Naisen STI neule Michalina 59,95 (6412600).

Naisen STI neule Michalina 59,95 (6412600).

Naisen STI neule Maya 69,95. Modan kanta-asiakkaille tuotteen hinta on 54,95! (6412710).

Tuotevalikoimat vaihtelevat myymälöittäin. Varmista tuotteen saatavuus aina omasta Moda-myymälästäsi!


553 views0 comments
bottom of page