Search
  • Moda webmaster

Syksyn uudet mallistot Moda-myymälöissä!


Samalla, kun nautimme kesän viimeisistä päivistä, on aika suunnata katse pian alkavaan syksyyn. Syksyn uudet mallistot ovat nyt saapuneet Moda-myymälöihin ja valikomat ovat parhaimmillaan juuri nyt! Kaikissa Moda-myymälöissä on laaja valikoima laadukkaita kansainvälisiä tuotemerkkejä sekä ainutlaatuinen – vain Modassa myynnissä oleva – s.t.i. mallisto. Tervetuloa piristämään syksyn aloitusta uudella vaatehankinnalla lähimpään Moda-myymälääsi!


811 views0 comments

MODA KETJUTOIMINNOT

Texmoda Fashion Group

Kumpulantie 3

Vallila Factory

00520 HELSINKI

p. 09-7771 200

info@texmoda.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2020 Texmoda Fashion Group. Design by Snowwhere Productions